Masaj de relaxare, anticelulitic, de intretinere, antistres, drenaj limfatic, reflexologie, masaj facial, masaj pentru picioare obosite, slabire si remodelare, masajul gravidei. Chi Nei Tsang. Aromoterapie si meloterapie. Sedinta de masaj se realizeaza pe o masa profesionala de masaj, cu uleiuri 100% naturale, presate la rece. Non-senzual si non-sexual (adica exclus masaj erotic sau alte derivate).

Persoana de contact: Ivona
Numar de telefon: 0723 024 747
Id de Y.messenger: cta.masajprofesional

Program
Luni - Duminica : 11:00 - 21:00
Programarea se face cu cel putin 2 ore inainte (in functie de disponibilitate) telefonic sau pe messenger.
Am rugamintea ca atunci cand ma sunati si va resping apelul sau nu raspund, sa-mi lasati un mesaj. Probabil sunt in timpul unei sedinte de masaj.
Imi pare rau, dar nu raspund la apeluri cu numar ascuns, din varii motive.

sâmbătă, 13 octombrie 2012

Aromoterapia in lume



Cercetarile moderne japoneze arata ca unele arome sunt stimulatoare cerebrale. Prin urmare, cateva mari corporatii din Tokio folosesc aromoterapia. In timpul zilei, diferite arome sunt difuzate printr-un sistem de aerisire controlat de computer. Mireasma tipica pentru dimineata este cea de lamaie, pentru a trezi lucratorii. Dupa pranz este folosit mirosul revigorant de chiparos pentru a promova munca constructiva. Menta mareste eficienta muncii si alunga toropeala din birouri si din salile de conferinta. Este des insotita de lavanda, care ajuta la crearea unei dispozitii pozitive. Lucratorii din aceste institutii pot vizita si un club de sanatate unde realizeaza exercitii fizice timp de 30 de minute intr-o camera inmiresmata cu rozmarin si lamaie, pentru a-si imbunatati concentrarea pentru tot restul zilei.

Cercetarile realizate la Universitatea din Cincinatti de catre profesorul de psihologie William N. Dember au demonstrat ca functionarii din camerele aromatizate cu ulei de menta gaseau mai multe raspunsuri corecte in probleme legate de computere, iar performantele lor nu scadeau la fel de rapid precum cele ale functionarilor din camere nearomatizate. Intr-un studiu similar, cercetatorii au aflat ca aromele de lamaie, piper si scortisoara scad erorile de computer la jumatate.

Pe langa amplificarea acuitatii mentale, aromele ne imbunatatesc memoria. Trygg Eugen, profesor de psihologie la Universitatea Brown, a descoperit ca abilitatea de a ne reaminti evenimente se dubleaza atunci cand evenimentul este corelat cu un miros. Memorarea informatiilor cu ajutorul mirosului este usoara. Puneti o picatura de parfum sau ulei eteric in carnetelul de notite cand notati o informatie importanta sau pe calendar, cand notati o data pe care nu vreti sa o uitati.

sursa: www.seductiatrupului.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...