Masaj de relaxare, anticelulitic, de intretinere, antistres, drenaj limfatic, reflexologie, masaj facial, masaj pentru picioare obosite, slabire si remodelare, masajul gravidei. Chi Nei Tsang. Aromoterapie si meloterapie. Sedinta de masaj se realizeaza pe o masa profesionala de masaj, cu uleiuri 100% naturale, presate la rece. Non-senzual si non-sexual (adica exclus masaj erotic sau alte derivate).

Persoana de contact: Ivona
Numar de telefon: 0723 024 747
Id de Y.messenger: cta.masajprofesional

Program
Luni - Duminica : 11:00 - 21:00
Programarea se face cu cel putin 2 ore inainte (in functie de disponibilitate) telefonic sau pe messenger.
Am rugamintea ca atunci cand ma sunati si va resping apelul sau nu raspund, sa-mi lasati un mesaj. Probabil sunt in timpul unei sedinte de masaj.
Imi pare rau, dar nu raspund la apeluri cu numar ascuns, din varii motive.

miercuri, 31 octombrie 2012

Reflexoterapie pentru Bronsita (acuta si cronica)


Bronsita acuta (raceala, guturaiul sau coriza) apare, de obicei, in sezonul rece, avand in general cauze virotice, si se poate complica microbian.
Bronsita cronica este o boala destul de frecventa, definita prin hipersecretia bronsica de mucus, manifestata prin tuse cu expectoraie pe o durata ce totalizeaza cel putin 3 luni/an, timp de cel putin 2 ani consecutiv. Tratamentul reflexogen in bronsita vizeaza combaterea infectiei, a hipersecretiei mucoase, a spasmului si edemului bronsic si se realizeaza prin imbunatatirea circulatiei sangvine in teritoriul arborelui bronsic. In bronsita cronica este necesara o alimentatie bogata in vitamine, saruri minerale, hidratare corecta (2 litri de lichide/zi), ca si folosirea unor ceaiuri cu rol in fluidifierea si eliminarea secretiei bronsice.

In suferintele acute, masajul se poate face de 2-3 ori/zi, timp de 3-5 zile, putandu-se continua cu 2 sedinte/zi, timp de inca 3-5 zile, pana cand simptomele au disparut complet.
In bronsitele cronice se va practica o singura sedinta pe zi, timp de 20-30 zile.
Procentul de reusita este de aproximativ 90% din cazuri in bronsitele acute si peste 65 % in bronsitele cronice.Tratamente reflexoterapie
• Reflexoterapie (5 sedinte consecutiv) 175 lei (35 lei/sedinta)
• Reflexoterapie (10 sedinte consecutiv) 320 lei (32 lei/sedinta)
• Reflexoterapie (15 sedinte consecutiv) 450lei (30 lei/sedinta)
• Reflexoterapie (20 sedinte consecutiv) 540 lei (27 lei/sedinta)
• Reflexoterapie (30 sedinte consecutiv) 600 lei (20 lei/sedinta)
*Sedintele de tratament trebuie executate cu 1-2 ore inainte de masa sau cel putin 2 ore dupa masa, pentru a putea dirija circulatia sangelui spre organele afectate.


Masajul reflexologic de intretinere are urmatoarele preturi:
- 1 sedinta - 30 min - 50 lei 
Abonamente (valabilitate 40 zile)
- 5 sedinte - 240 lei (48 lei/sedinta)
- 10 sedinte - 450 lei (45 lei /sedinta)
- 15 sedinte - 645 lei (43 lei/sedinta)
- 20 sedinte - 800 lei (40 lei /edinta)
- 30 sedinte - 1050 lei (35 lei /sedinta)


Pentru programari:
Ivona - 0723 024 747

Se pot folosi concomitent:

  • ceaiuri expectorante, 4-5 bucati de rasina de brat, de marimea boabelor de maxare, ingerate dimineata pe stomacul gol, cu o jumatate de ora inainte de masa, timp de 10 zile;

  • infuzie de cimbru (Thymus serpyllum) si patlagina ingusta (Plantago lanceoleta), in parti egale, 2 lingurite de plante la 250 de ml de apa clocotita. Se beau 3-4 cesti pe zi cu inghitituri mici;

  • infuzia de cimbru combinat in parti egale cu patalgina ingusta este un remediu deosebit in afectiunile cailor respiratorii si in special in traheobronsite si chiar in astmul bronsic. Mod de preparare: 1 lingurita de cimbru si 1 lingurita de patalgina ingusta, tocate marunt, se pun in 250-300 ml de apa clocotita. Dupa circa 10 minute se va bea prima ceasca de ceai fierbinte, inghititura cu inghititura. Ceaiul se prepara proaspat si se pot bea 3-4 cesti de ceai cald/zi. Efectul ceaiului este de a reduce secretiile abundente ale bronhiilor si de a dezinflama mucoasele traheii si ale bronhiilor, usurand in acest mod si respiratia bolnavului;

  • infuzie de patlagina si soc (separat), 2-3 cesti fierbinti luate inghititura cu inghititura in cursul unei zile;

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...