Masaj de relaxare, anticelulitic, de intretinere, antistres, drenaj limfatic, reflexologie, masaj facial, masaj pentru picioare obosite, slabire si remodelare, masajul gravidei. Chi Nei Tsang. Aromoterapie si meloterapie. Sedinta de masaj se realizeaza pe o masa profesionala de masaj, cu uleiuri 100% naturale, presate la rece. Non-senzual si non-sexual (adica exclus masaj erotic sau alte derivate).

Persoana de contact: Ivona
Numar de telefon: 0723 024 747
Id de Y.messenger: cta.masajprofesional

Program
Luni - Duminica : 11:00 - 21:00
Programarea se face cu cel putin 2 ore inainte (in functie de disponibilitate) telefonic sau pe messenger.
Am rugamintea ca atunci cand ma sunati si va resping apelul sau nu raspund, sa-mi lasati un mesaj. Probabil sunt in timpul unei sedinte de masaj.
Imi pare rau, dar nu raspund la apeluri cu numar ascuns, din varii motive.

miercuri, 31 octombrie 2012

Reflexoterapie pentru Faringo-amigdalita


Este o inflamatie a mucoasei faringiene si a amigdalelor datorata stafilococilor, streptococilor si acizilor din proteine.

Siptome: jena la inghitit, uscaciunea gatului, tuse seaca sau purulenta, senzatie de sufocare, febra, stare generala rea.
Factori favorizanti: intoxicarile cu acizi de proteine, umezeala, frigul, fumul, praful, eforturile vocale.
In faringo-amigdalita acuta, tratamentul prin masaj reflexoterapeutic se poate face in paralele cu tratamentul medicamentos (antibiotice, ajutand la stoparea infectiei locale si prevenirea recidivelor.

Masajul se poate face de 2-3 ori pe zi in faza acuta, timp de 5-7 zile, iar in faza cronica 1 sedinta pe zi timp de 10-15 zile.


Tratamente reflexoterapie
• Reflexoterapie (5 sedinte consecutiv) 175 lei (35 lei/sedinta)
• Reflexoterapie (10 sedinte consecutiv) 320 lei (32 lei/sedinta)
• Reflexoterapie (15 sedinte consecutiv) 450lei (30 lei/sedinta)
• Reflexoterapie (20 sedinte consecutiv) 540 lei (27 lei/sedinta)
• Reflexoterapie (30 sedinte consecutiv) 600 lei (20 lei/sedinta)
*Sedintele de tratament trebuie executate cu 1-2 ore inainte de masa sau cel putin 2 ore dupa masa, pentru a putea dirija circulatia sangelui spre organele afectate.


Masajul reflexologic de intretinere are urmatoarele preturi:
- 1 sedinta - 30 min - 50 lei 
Abonamente (valabilitate 40 zile)
- 5 sedinte - 240 lei (48 lei/sedinta)
- 10 sedinte - 450 lei (45 lei /sedinta)
- 15 sedinte - 645 lei (43 lei/sedinta)
- 20 sedinte - 800 lei (40 lei /edinta)
- 30 sedinte - 1050 lei (35 lei /sedinta)

Pentru programare:
Ivona - 0723 024 747In faza acuta se recomanda repaus alimentar. Se vor consuma doar lichide (ceaiuri, sucuri de lamaie, de mere, de sfecla rosie, urzici), 2-3 zile.

Se va face gargara cu otet de mere diluat cu suc de lamaie sau/si, eventual, apa cu sare pentru a schimba pH-ul local.

Dupa tratarea fazei acute sunt indicate spalaturi cu amestec din otet si apa rece pe intreg corpul, 21-30 zile, pentur cresterea rezistentei generale a organismului si evitarea complicatiilor.


Se recomanda ceaiuri din urmatoarele plante:  • casul-popii si nalba-mare, care pot fi folosite si sub forma de extracte, fiind eficiente in tratarea mucoaselor inflamate, in abscese amigdaliene, tuse si secretii (o lingurita de planta maruntita se lasa peste noapte in 250 ml de apa rece, iar dimineata preparatul se incalzeste si se strecoara). Se beau 2-3 cescute caldute pe zi timp de 5-7 zile.


  • infuzia din plante de coada-calului stopeaza inflamatia mucoasei faringiene si a amigdalelor. Se beau 2-3 cesti pe zi cu inghitituri mici timp de 5-7 zile.


  • infuzie de podbal este antiimflamatorie si expectoranta. Se foloseste in faringita, laringita, bronsital. Se beau 2-3 cescute pe zi timp de 5-7 zile.


  • infuzia de salvie, 2-3 cescute pe zi, este foarte eficienta in amigdalele purulente si in inflamatiile bucale si faringiene. Pot fi aplicate si comprese calde cu infuzie de salvie pe regiunea gatuluiNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...