Masaj de relaxare, anticelulitic, de intretinere, antistres, drenaj limfatic, reflexologie, masaj facial, masaj pentru picioare obosite, slabire si remodelare, masajul gravidei. Chi Nei Tsang. Aromoterapie si meloterapie. Sedinta de masaj se realizeaza pe o masa profesionala de masaj, cu uleiuri 100% naturale, presate la rece. Non-senzual si non-sexual (adica exclus masaj erotic sau alte derivate).

Persoana de contact: Ivona
Numar de telefon: 0723 024 747
Id de Y.messenger: cta.masajprofesional

Program
Luni - Duminica : 11:00 - 21:00
Programarea se face cu cel putin 2 ore inainte (in functie de disponibilitate) telefonic sau pe messenger.
Am rugamintea ca atunci cand ma sunati si va resping apelul sau nu raspund, sa-mi lasati un mesaj. Probabil sunt in timpul unei sedinte de masaj.
Imi pare rau, dar nu raspund la apeluri cu numar ascuns, din varii motive.

joi, 1 noiembrie 2012

Reflexoterapie pentru Boala hemoroidala






Hemoroizii sunt varice ale venelor ano-rectale. Pot fi interni si externi. Hemoroizii externi se manifesta prin mancarime, dureri si aparitia unor ridicaturi moi, de culoare violacee, in jurul orificiului anal. Hemoroizii interni au aceleasi simptome, la care se poate adauga hemoragia care, daca este des repetata, induce anemierea pentru bolnav.

Local sunt indicate bai caldute de sezut, cu permanganat de potasiu, alternativ, cu bai de coaja de stejar, 10-15 minute in fiecare seara, timp de 5-8 zile.
Mod de preparare: Se fierbe coaja de stejar (COrtex Qvercur robur) timp de 30 minute, apoi se lasa la racit pana cand apa devine calduta. In fiecare caz solutiile vor avea concentratii reduse pentru a nu irita zona ano-rectala, care se va mentine intr-o igiena desavarsita, prin spalarea cu blandete, folosind apa fiarta si racita sau solutie slaba de cloramina (2 comprimate la 1 litru de apa), urmata de uscare.
Este interzisa introducerea diverselor preparate in orificiul anal, cu exceptia supozitoarelor recomandate de medic.

ATENTIE! Se va evita consumul de alcool, se vor elimina din alimentatie condimentele, se va respecta igiena locala si se vor consuma lichide, circa 2 litri/zi, pentru a preintampina constipatia. Procentajul de reusita este de peste 90% din cazuri.

Intern:
infuzie de coada-calului (Equisetum arvense), boz (Arctium lappa L.) si pelin (Artemisia absinthium L.) in parti egale ( o lingurita cu varf din maestecul de plante la 250 ml de apa clocotita). Infuzia se bea cu inghitituri mici.
- infuzie de rostopasca (Chelidonium majus) - 2-3 paharele/zi
- infuzie de traista-ciobanului (Capsela bursa-pastoris) - 2-3 cesti/zi
- infuzie de plop (Populus nigra L.) - 1 lingurita de muguri la 200 de ml de apa clocotita; 4 lingurite de ceai la 4 ore.


Tratamente reflexoterapie
• Reflexoterapie (5 sedinte consecutiv) 175 lei (35 lei/sedinta)
• Reflexoterapie (10 sedinte consecutiv) 320 lei (32 lei/sedinta)
• Reflexoterapie (15 sedinte consecutiv) 450lei (30 lei/sedinta)
• Reflexoterapie (20 sedinte consecutiv) 540 lei (27 lei/sedinta)
• Reflexoterapie (30 sedinte consecutiv) 600 lei (20 lei/sedinta)
*Sedintele de tratament trebuie executate cu 1-2 ore inainte de masa sau cel putin 2 ore dupa masa, pentru a putea dirija circulatia sangelui spre organele afectate.

Masajul reflexologic de intretinere are urmatoarele preturi:
- 1 sedinta - 30 min - 50 lei 
Abonamente (valabilitate 40 zile)
- 5 sedinte - 240 lei (48 lei/sedinta)
- 10 sedinte - 450 lei (45 lei /sedinta)
- 15 sedinte - 645 lei (43 lei/sedinta)
- 20 sedinte - 800 lei (40 lei /edinta)
- 30 sedinte - 1050 lei (35 lei /sedinta)

Pentru programari:
Ivona - 0723 024 747

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...