Masaj de relaxare, anticelulitic, de intretinere, antistres, drenaj limfatic, reflexologie, masaj facial, masaj pentru picioare obosite, slabire si remodelare, masajul gravidei. Chi Nei Tsang. Aromoterapie si meloterapie. Sedinta de masaj se realizeaza pe o masa profesionala de masaj, cu uleiuri 100% naturale, presate la rece. Non-senzual si non-sexual (adica exclus masaj erotic sau alte derivate).

Persoana de contact: Ivona
Numar de telefon: 0723 024 747
Id de Y.messenger: cta.masajprofesional

Program
Luni - Duminica : 11:00 - 21:00
Programarea se face cu cel putin 2 ore inainte (in functie de disponibilitate) telefonic sau pe messenger.
Am rugamintea ca atunci cand ma sunati si va resping apelul sau nu raspund, sa-mi lasati un mesaj. Probabil sunt in timpul unei sedinte de masaj.
Imi pare rau, dar nu raspund la apeluri cu numar ascuns, din varii motive.

miercuri, 31 octombrie 2012

Reflexoterapie pentru Astmul bronsic






Stare patologica: senzatia de lipsa de aer (in crize) si dificultati la evacuarea aerului din plamani.
Simptome: accese de sufocare determinate de obstructia bronsica prin edem, hipersecretie, spasm si dop de mucus, dispnee respiratorie praoxistica. Criza de astm bronsic este declansata in contact cu factorul alergen, mai ales in a doua parte a noptii. Bolnavul se trezeste anxios (speriat), intampina dificultati in expiratie, are respiratie suieratoare, merge la fereastra, la masa sau la speteaza unui scaun pe care se sprijina, in pozitie aplecat, incercand sa-si usureze respiratia. Pentru o mai buna reusita in tratament, se poate apela si la urmatoarele metode naturiste:
- reflexoterapie;
- bai reci;
- mantaua spaniola;
- retete naturiste.

1) Reflexoterapie
Tratamentul este de lunga durata, in functie de vechimea si gravitatea bolii.
2) Bai reci

Intre crize, bolnavul se va spala pe tot corpul, seara, cu apa rece si otet (proportie: 4-5 linguri de otet la 1 litru de apa) si ,fara a se sterge, se va imbraca si va intra sub plapuma.

Va repeta procedeul timp de 20-30 seri, pentru reechilibrarea energiilor si cresterea puterii de aparare a organismului la boli.

3) Aplicarea "mantalei spaniole" - o camasa lunga pana la talpi, de preferat sa fie din in sau din canepa, se va inumia in apa calda, in care s-au fiert paie de ovaz sau scuturatura de fan

4) Retete naturiste

  • 400 grame de usturoi (Allium sativum L.) pisat se amesteca cu sucul de la 24 de lamai, intr-un borcan, se acopera ermetic borcanul si se lasa 24 de zile; se agita inainte de folosire. Doza: 1 lingurita de amestec se pune in 100 de ml de apa si se bea seara inainte de culcare. Dupa 10-14 zile simptomatologia bolii se diminueaza foarte mult.

  • se fierbe lapte de capra cu flori si frunze de pastarnac, timp de 10-15 minute, la foc mic. Se ia de pe foc si dupa 30 minute se beau cate 100-200 ml, de 3-5 ori/zi. Executand aceste simple procedee, se va observa ameliorarea starii generale a bolnavului, rarirea si chiar disparitia crizelor.

  • 125 grame de seminte de in (Linum usitassimum) puse intr-un tifon, se fierb in 400 ml de apa, la foc mic, pana se obtine un lichid gros. Lichidul obtinut se amesteca cu zeama de la 3-6 lamai (in functie de marimea lor), se pune intr-un borcan inchis la culoare si se pastreaza la rece. Dupa 3-4 zile se ia 1 lingurita preparat, de mai multe ori pe zi (6-8 ori)

  • Ceai de radacina de iarba-mare (Radix rhizoma cum radicibus inulae). Se fierb 50-80 grame de radacina in 500 ml de apa timp de 10-15 minute. Se bea continutul pe parcursul unei zile, indulcit cu 1 lingurita de miere la cescuta.

  • Extern: seara si dimineata se aplica pe regiunea toracica 4 frunze mari de varza cruda (Brassica oleraccea); frunzele de strivesc. Se interzice consuml de sare nenaturala.


    Tratamente reflexoterapie
    • Reflexoterapie (5 sedinte consecutiv) 175 lei (35 lei/sedinta)
    • Reflexoterapie (10 sedinte consecutiv) 320 lei (32 lei/sedinta)
    • Reflexoterapie (15 sedinte consecutiv) 450lei (30 lei/sedinta)
    • Reflexoterapie (20 sedinte consecutiv) 540 lei (27 lei/sedinta)
    • Reflexoterapie (30 sedinte consecutiv) 600 lei (20 lei/sedinta)
    *Sedintele de tratament trebuie executate cu 1-2 ore inainte de masa sau cel putin 2 ore dupa masa, pentru a putea dirija circulatia sangelui spre organele afectate.

    Masajul reflexologic de intretinere are urmatoarele preturi:
    - 1 sedinta - 30 min - 50 lei 
    Abonamente (valabilitate 40 zile)
    - 5 sedinte - 240 lei (48 lei/sedinta)
    - 10 sedinte - 450 lei (45 lei /sedinta)
    - 15 sedinte - 645 lei (43 lei/sedinta)
    - 20 sedinte - 800 lei (40 lei /edinta)
    - 30 sedinte - 1050 lei (35 lei /sedinta)

    Pentru programari:
    Ivona - 0723 024 747



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...