Masaj de relaxare, anticelulitic, de intretinere, antistres, drenaj limfatic, reflexologie, masaj facial, masaj pentru picioare obosite, slabire si remodelare, masajul gravidei. Chi Nei Tsang. Aromoterapie si meloterapie. Sedinta de masaj se realizeaza pe o masa profesionala de masaj, cu uleiuri 100% naturale, presate la rece. Non-senzual si non-sexual (adica exclus masaj erotic sau alte derivate).

Persoana de contact: Ivona
Numar de telefon: 0723 024 747
Id de Y.messenger: cta.masajprofesional

Program
Luni - Duminica : 11:00 - 21:00
Programarea se face cu cel putin 2 ore inainte (in functie de disponibilitate) telefonic sau pe messenger.
Am rugamintea ca atunci cand ma sunati si va resping apelul sau nu raspund, sa-mi lasati un mesaj. Probabil sunt in timpul unei sedinte de masaj.
Imi pare rau, dar nu raspund la apeluri cu numar ascuns, din varii motive.

miercuri, 31 octombrie 2012

Reflexoterapie pentru obezitate






Obezitatea este o boala de nutritie, caracterizata prin cresterea greutatii corporale cu peste 15-20% fata de greutatea considerata ideala, datorita acumularilor toxice ale grasimilor, consumului necontrolat de alimente, unor cauze de natura endocrina si retentiilor anormale de apa si mucus in canalele limfatice, toate depinzand de particularitatile organismului. Exista mai multe formule pentru a afla greutatea ideala. Una dintre acestea este formula clasica.

Formula clasica:
G = (T - 100) * [ (T - 150) / 4], unde G = greutate corporala; T = inaltimea in cm

Alta formula ce ia in considerare varsta si sexul:

G = 50 + 0,75 {( T - 150) + [(V - 20) / 4]}, unde V = varsta in ani

Pentru femei intregul produs se inmulteste cu 0,9.


Cauzele obezitatii:
- exces de alimente ce se depun sub forma de grasime
- boli ale glandelor endocrine (hipofiza, tiroida, suprarenale, glande genitale)

Media de viata a obezilor este cu 10 ani mai mica decat a oamenilor normali.Obezitatea poate da predispozitii masive spre boli grave:



  • ATENTIE! infarctul

  • accidente cerebrale

  • hipertensiune arteriala

  • boli renale

  • guta

  • diabet zaharat

  • astm bronsic

  • artroze etc.

Simptome:

Obezii sunt astenici, obosesc repede, au capacitate redusa la efort. Tratamentul profilactic ramane fundamenral. Se va combate supraalimentatia (mai ales excesul de fainoase si dulciuri rafinate), sedentarismul.

Tratamentul se face zilnic, dupa 4-5 zile dispare senzatia acuta de foame, iar primele semne de slabire se instaleaza dupa 15-20 sedinte.

Daca masajul se face corect, ca durata si tehnica, daca obezii fac miscare, exercitii, daca se renunta la consumul excesiv de dulciuri si fainoase, greutatea corporala poate scadea intre 5-10 kg/luna.

Perioada de tratament este de lunga durata (2-4 luni), avand insa avantajul ca o data reglate arderile, redresa metabolismul, greutatea pierduta nu se mai pune la loc ca dupa tratamentele medicamentoase.

Ca adjuvant, obezii vor folosi in timpul curei de masaj urmatoarele ceaiuri:
  • infuzia de cretisoara - o lingurita de planta la 1/4 litri de apa clocotita, se lasa putin - este foarte buna in cura de slabire a obezilor. Se vor bea 2-3 cesti/zi, timp indelungat

  • infuzia de cicoare - aceeasi cantitate - da rezultate excelente in obezitate. Se beau 2 cesti/zi

  • infuzie de coada -caluluim 3-4 cescute pe zi repartizate in mai multe reprize. Indicat ca mijloc diuretic, eliminandu-se din corp surplusul de apa.

  • infuzie de flori de soc si de musetel. Se bea cate 1/2 pahar infuzie din fiecare, separat, inainte de mese, de 3 ori pe zi. Cura va dura cel mult 2-3 saptamani. Se poate repeta dupa 3-6 luni

  • Reteta suedeza contra reumatismului si pentru eliminarea excesului de apa din organism: radacini de hrean ras, umezite cu putina apa cu otet, peste care se toarna lapte fierbinte, iar cand laptele s-a inchegat se aduna zarul din care se beau 1-2 paharele pe zi, timp de 10-12 zile.

  • cura cu telina: sucul de telina - 80-100 ml - se bea proaspat cu 1/2 ora inainte de micul dejun. Pentru a slabi, obezii vor consuma de 3 ori pe zi cate 40-50 de grame de slanina proaspata, pe stomacul gol, fara paine.

  • 1 kg de patrunjel verde se toaca marunt si se fierbe la foc mic cu 2 litri de lapte de vaca pana ramane circa 1 litru de lapte. Se strecoara laptele ramas si se consuma cate 1 lingura din ora in ora, pana se termina. In ziua respectiva nu se mananca si nu se bea nimic. Se poate repeta la o luna de zile.

Daca tratamentul este inceput mai din timp, rezultatele vor fi mai rapide si mai sigure. De asemenea, se recomanda un proces progresiv de dezintoxicare, prin posturi scurte si repetate, fara a impune insa eforturi suplimentare organelor deja dominate de oboseala fiziologica, sau prin consumul sucurilor naturale diluate din fructe si legume. Miscarea in aer liber, sportul in general (mai ales gimnastica aerobica), combinate cu reflexologia si dieta vor ajuta la eliminarea greutatii in exces, deci la mentinerea greutatii normale a corpului.

Daca nu exista alte contraindicatii (gastrice etc.), este foarte util ca inainte de fiecare masa (de 3 ori pe zi), sa se bea cate 100 ml de apa in care se adauga 2 lingurite de otet de mere. Cura va dura 2-6 luni.


Tratamente reflexoterapie
• Reflexoterapie (5 sedinte consecutiv) 175 lei (35 lei/sedinta)
• Reflexoterapie (10 sedinte consecutiv) 320 lei (32 lei/sedinta)
• Reflexoterapie (15 sedinte consecutiv) 450lei (30 lei/sedinta)
• Reflexoterapie (20 sedinte consecutiv) 540 lei (27 lei/sedinta)
• Reflexoterapie (30 sedinte consecutiv) 600 lei (20 lei/sedinta)
*Sedintele de tratament trebuie executate cu 1-2 ore inainte de masa sau cel putin 2 ore dupa masa, pentru a putea dirija circulatia sangelui spre organele afectate.

Masajul reflexologic de intretinere are urmatoarele preturi:
- 1 sedinta - 30 min - 50 lei 
Abonamente (valabilitate 40 zile)
- 5 sedinte - 240 lei (48 lei/sedinta)
- 10 sedinte - 450 lei (45 lei /sedinta)
- 15 sedinte - 645 lei (43 lei/sedinta)
- 20 sedinte - 800 lei (40 lei /edinta)
- 30 sedinte - 1050 lei (35 lei /sedinta)

Pentru programari:
Ivona - 0723 024 747



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...