Masaj de relaxare, anticelulitic, de intretinere, antistres, drenaj limfatic, reflexologie, masaj facial, masaj pentru picioare obosite, slabire si remodelare, masajul gravidei. Chi Nei Tsang. Aromoterapie si meloterapie. Sedinta de masaj se realizeaza pe o masa profesionala de masaj, cu uleiuri 100% naturale, presate la rece. Non-senzual si non-sexual (adica exclus masaj erotic sau alte derivate).

Persoana de contact: Ivona
Numar de telefon: 0723 024 747
Id de Y.messenger: cta.masajprofesional

Program
Luni - Duminica : 11:00 - 21:00
Programarea se face cu cel putin 2 ore inainte (in functie de disponibilitate) telefonic sau pe messenger.
Am rugamintea ca atunci cand ma sunati si va resping apelul sau nu raspund, sa-mi lasati un mesaj. Probabil sunt in timpul unei sedinte de masaj.
Imi pare rau, dar nu raspund la apeluri cu numar ascuns, din varii motive.

joi, 11 octombrie 2012

Ce este reflexologia



Reflexologia este o metoda de stimulare a mecanismelor de vindecare a organismului prin masarea anumitor puncte de reflex din picioare si uneori din palme sau maini. Terapia, derivata din tehnicile de diagnostic si vindecare din China si India antica, este bazata pe ideea ca organele din corp sunt reprezentate pe talpa picioarului alcatuind o harta vitala a corpului. Piciorul, in mod ideal are forma si dimensiunea in functie de mana. Putem in mod natural si cu usuinta sa tinem un picior in mana.


Reflexologul

Reflexologia moderna reprezinta atat o stiinta cat si o arta. Ca stiinta, necesita studiu atent, o sarguincioasa pregatire practica, o solida cunoastere a tehnicilor, si indemanare. Iar ca arta a vindecarii, reflexologia devine productiva atunci cand reflexologistul lucreaza cu dedicare, rabdare, atentie si mai presus de toate dorinta de a vindeca. Reflexologul este un canal de vindecare; nu sunt folosite instrumente sau dispozitive, ci doar mainile.


Reflexologia este medicina preventiva

Reflexologia, reduce stresul si induce o stare de relaxare profunda, imbunatateste circulatia, curata organismul de toxine si impuritati, echilibreaza intreg sistemul si revitalizeaza energia. Reflexologul stimuleaza peste 7 mii de nervi cand atinge picioarele, si incurajeaza deschiderea si curatirea canalelor neurale. Corpul uman are construite mecanisme de autocuratare, in primul rand sistemul limfatic si de eliminare (nodurile limfatice, rinichii si colonul, pielea). Daca acestea se blocheaza sau nu mai functioneaza corect, se acumuleaza toxinele si reziduuri. Prin relaxarea profunda, reflexologia face ca toate sistemele organismului sa functioneze eficient, inclusiv cele de eliminare a reziduurilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...